Op Suitcase.Repair moedigen we klanten aan om veel reparaties zelf uit te voeren. Veel reparaties vereisen gespecialiseerd gereedschap en vakmanschap, maar klanten hebben misschien niet de tijd of het vertrouwen om de reparatie zelf uit te voeren.

De Suitcase.Repair netwerk is  een geweldige kans om bagagereparatieservices in uw winkel aan te bieden zonder het gedoe van het opslaan van honderden of zelfs duizenden reserveonderdelen.Het maakt niet uit of u een schoenmaker, schoen- & lederwarenreparateur, slotenmaker of iets dergelijks bent - het aanbieden van bagagereparaties in uw winkel is een geweldige kans om uw omzet en lokale bekendheid te vergroten.

Breng meer bezoekers naar uw winkel

Deelnemen aan de suitcase.repair netwerk is een geweldige kans om niet alleen uw omzet te verhogen, maar ook om nieuwe bezoekers naar uw bedrijf te trekken.

Nu veel mensen steeds meer online winkelen, zijn veel klanten in uw omgeving misschien niet op de hoogte van uw winkel en de diensten die u aanbiedt. Door bagagereparaties als extra service aan te bieden, kunnen klanten uw diensten direct boeken op suitcase.repair en uw winkel bezoeken om de reparatie uit te voeren. Dit biedt u de kans om een nieuwe klant te winnen en voor extra inkomsten.

Kies welke diensten u aanbiedt

Elk lid van de suitcase.repair netwerk heeft zijn eigen mogelijkheden en tools beschikbaar. Daarom kunt u zelf beslissen welke diensten u aan klanten wilt aanbieden op suitcase.repair.

Van routinematige uitwisseling van reserveonderdelen met schroeven tot reparaties voor reserveonderdelen met klinknagels of ritsreparaties kunt u de diensten kiezen die het beste bij u passen.

Verhoog uw inkomsten & verminder papierwerk

Uw diensten aanbieden als onderdeel van de suitcase.repair netwerk is heel eenvoudig. Registreer u bij ons, selecteer de diensten die u wilt aanbieden en begin onmiddellijk klanten te bedienen - er is geen speciale hardware of software nodig.

Klanten betalen direct voor uw service op suitcase.repair en kunnen ervoor kiezen om de benodigde onderdelen direct in uw winkel geleverd krijgen en het product ter reparatie kunnen afgeven.

Aan het einde van elke maand ontvangt u een geconsolideerde uitbetaling en een rapportage van de diensten die u hebt geleverd.

Word vandaag nog lid van ons reparatienetwerk!