Om passende reserveonderdelen te vinden voor uw Case-Starkoffer is het essentieel om eerst te identificeren welk productnummer uw Case-Starkoffer heeft. Dit doet u door een 13-cijferig nummer in uw koffer te vinden.

Zonder het 13-cijferige modelnummer is het niet mogelijk om uw koffer correct te identificeren. Ook al lijken veel reserveonderdelen op de reserveonderdelen die op dit moment op uw koffer geïnstalleerd zijn, toch kan het zijn dat er een ander reserveonderdeel in uw koffer zit. Wielen hoogte of een andere hoogte van de Telescopische Handgreep zou betekenen dat de nieuwe reserveonderdelen niet op uw koffer passen.

Volg de onderstaande instructies om te bepalen welk model u hebt.

Waar bevindt zich het label met het modelnummer voor hardschalige koffers?

Bij koffers met harde schaal van dit merk kan het label met het modelnummer zich op verschillende plaatsen bevinden, afhankelijk van de productiedatum. Mogelijke locaties zijn onder andere:

  1. Binnenin het zijvak aan de binnenkant
  2. In het midden van een zijkant van de koffer in de buurt van de onderhoudsrits
  3. Naast het zijvak

Naar welk nummer moet ik zoeken?

Het label dat u zoekt bevat een productnummer van 13 cijfers. Voor nieuwere artikelen begint dit nummer met de cijfers 4715670... (voor oudere modellen kan dit nummer met andere cijfers beginnen).

Belangrijk: De lay-out en informatie op het etiket kunnen iets afwijken van het voorbeeld op de voorbeeldafbeelding op basis van de productiedatum. Elke koffer heeft slechts één etiket met een dergelijke code.

Wat is het volgende?

Gebruik de zoekbalk bovenaan de pagina om het merk van uw koffer te selecteren en typ het modelnummer van uw koffer in.

De zoekresultaten tonen alle reserveonderdelen die momenteel voor uw model beschikbaar zijn.

Belangrijk: Als er geen resultaten zijn voor uw modelnummer, betekent dit dat er momenteel geen reserveonderdelen meer beschikbaar zijn voor uw model.

Kunt u geen label met uw productnummer in de koffer vinden?

In zeldzame gevallen zit er geen etiket met het productnummer in uw koffer. Dit is meestal het geval bij twee verschillende soorten producten:

  • Producten die ouder zijn dan 15 jaar: In dit geval is er geen productnummer beschikbaar in de koffer. Voor deze producten zijn helaas geen reserveonderdelen meer verkrijgbaar.

  • Producten die minder dan 15 jaar oud zijn: In dit geval is het product waarschijnlijk verkocht in bepaalde regio's in Azië of het Midden-Oosten. Gelieve vriendelijk contact opnemen met onze klantenservice om te weten te komen welke reserveonderdelen in uw koffer passen.