De volgende instructie laat zien hoe u de beschadigde ritstrekkers van uw koffer kunt vervangen, bijv. als ze zijn opengesneden of beschadigd tijdens transport.

Omdat voor het vervangen van een slot de koffer geopend moet worden, is deze instructie ook van toepassing wanneer het bestaande slot beschadigd is en niet met de juiste combinatie geopend kan worden of wanneer de huidige combinatie vergeten is. In het geval van vergeten slotcombinaties raden wij aan om eerst de combinaties van 0-0-0 tot 9-9-9 te proberen, omdat dit een snellere oplossing biedt dan het slot te vervangen.

Voor een gecombineerd slot en Ritstrekker reparatie moet u eerst de bestaande ritstrekkers (die nog aan het slot vastzitten) verwijderen volgens de onderstaande instructies, zodat u de koffer kunt openen om van binnenuit bij het slot te komen. Daarna kunt u onze gids voor het vervangen van sloten volgen om het combinatieslot te vervangen en terug te keren naar deze pagina om de nieuwe ritstrekkers terug te plaatsen. Aangezien de originele ritstrekkers niet van het slot verwijderd kunnen worden, moeten er nieuwe ritstrekkers gekocht worden.

Benodigd gereedschap: 1 x tang

Geschatte tijd: Ca. 10-15 minuten

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

STAP 1: PASSENDE RESERVEONDERDELEN VINDEN

Om de ritstrekkers van uw koffer te vervangen, moet u letten op het exacte type Ritstrekker nodig is. Aangezien de ritstrekkers in het slot van de koffer worden gestoken, moeten ze compatibel zijn met het type slot van uw koffer.

Op suitcase.repair vindt u de passende ritstrekkers die op de sloten van veel verschillende koffermerken passen. Zoek gewoon op het modelnummer van het artikel en u kunt er zeker van zijn dat de afgebeelde ritstrekkers daadwerkelijk in het slot van uw koffer passen.

Weet u niet zeker waar u het modelnummer van uw koffer kunt vinden?

STAP 2: DE RITS OPENEN

Gebruik een tang om de rits iets open te trekken.

WAARSCHUWING: De ritskop is zeer breekbaar Als u te hard of te hoog aan de kop van de rits trekt, zal de kop van de rits breken. De resulterende schade vereist het vervangen van de gehele ritssluiting, wat door professionele reparatiewerkplaatsen moet worden uitgevoerd. Dergelijke schade wordt niet gedekt door de fabrieksgarantie.

STAP 3: DE Ritstrekker

De ritssluitingkop moet geopend worden tot de hoogte die nodig is om de Ritstrekker. Nadat de beschadigde Ritstrekker verwijderd is, kunt u de vervangende Ritstrekker.

STAP 4: DE RITS SLUITEN

Nadat de nieuwe Ritstrekker geplaatst is, moet het ritssluitingskopje weer gesloten worden om de Ritstrekker. Gebruik de tang om de Ritstrekker.

WAARSCHUWING: De ritskop is erg kwetsbaar. Als u de kop van de rits te hard of met te veel kracht indrukt, zal de kop van de rits afbreken. De resulterende schade vereist het vervangen van de gehele ritssluiting, wat door professionele reparatiewerkplaatsen moet worden uitgevoerd. Dergelijke schade wordt niet gedekt door de fabrieksgarantie.

U BENT KLAAR!

U hebt met succes de ritstrekkers van uw koffer vervangen. Ga terug naar onze gidsen om te leren hoe u de andere onderdelen van uw koffer kunt vervangen.

Naar onze gidsen

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand zal ontvangen door zich in te schrijven