De volgende instructie laat zien hoe u de beschadigdeTelescopische Handgreep van uw koffer in slechts enkele minuten vervangt. De handleiding is geschikt voor zowel koffers met de Telescopische Handgreep aan de buitenkant geplaatst zijn (waarbij de buizen aan de achterkant van de koffer zichtbaar zijn) en koffers waarbij de Telescopische Handgreep aan de binnenkant van de koffer zit.

Benodigd gereedschap: 1 x kruiskopschroevendraaier (voor sommige koffermodellen zijn meerdere maten nodig)

Geschatte tijd: Ca. 20 minuten

Moeilijkheidsgraad: Matig

STAP 1: BIJPASSENDE RESERVEONDERDELEN VINDEN

Voordat u kunt beginnen met het vervangen van uw koffer Telescopische Handgreep is het essentieel om een bijpassend trolleyhandvat te vinden. Aangezien elk trolleyhandvat voor een specifieke koffer is ontworpen, hebben ze meestal een andere lengte en andere montagegaten. Dit betekent dat alleen een Telescopische Handgreep handvat dat precies overeenkomt met het beschadigde handvat in uw koffer past.

Op suitcase.repair vindt u bijpassende vervangende trolleyhandgrepen voor veel verschillende koffermerken. Zoek gewoon op het modelnummer van het artikel en u kunt er zeker van zijn dat het getoonde Telescopische Handgreep daadwerkelijk op uw koffer past.

Weet u niet zeker waar u het modelnummer van uw koffer kunt vinden?

STAP 2: OPEN DE ONDERHOUDSRITS

Open de koffer en open de onderhoudsrits aan de binnenkant van de koffer. Meestal bevindt deze rits zich in het midden van de schaal en heeft deze geen Ritstrekker.

Open de rits voorzichtig met twee vingers en zoek de Wielen aan de onderkant van de koffer.

STAP 3: ZOEK DE Telescopische Handgreep

Voor de meeste koffers is de Telescopische Handgreep bevindt zich aan de binnenkant van het artikel en is met twee bevestigingen aan de koffer bevestigd. De ene bevestiging bevindt zich bovenaan de koffer in de buurt van de bovenste handgreep, terwijl de andere zich in het midden of onderaan de koffer bevindt.

Belangrijk: Voor koffers waarbij de Telescopische Handgreep zichtbaar is op de achterkant van de koffer kan deze instructie ook worden gebruikt.

STAP 4: SCHROEF DE BOVENBEVESTIGING LOS

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven uit de houder aan de bovenkant van de Telescopische Handgreep (bij de draagbeugel.

Belangrijk: Plaats de schroeven apart aan de zijkant, omdat ze later gebruikt zullen worden om de nieuwe Telescopische Handgreep. Houd er rekening mee dat de schroeven verschillende afmetingen kunnen hebben (bijv. boven- en onderbevestiging), zodat het belangrijk is om te onthouden waar elke schroef geplaatst is.

Let op: Bij sommige harde koffers is de bevestiging voor de Telescopische Handgreep verbonden met het bedrag voor de draagbeugel. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om eerst de draagbeugel te verwijderen voordat u bij de houder voor de Telescopische Handgreep. Kijk in dergelijke gevallen ook eens naar onze gids voor het vervangen van de handgreep.

STAP 5: VERWIJDER DE SCHROEVEN VAN DE BODEMBEVESTIGING

Verwijder vervolgens de schroeven van de onderbevestiging. In sommige gevallen zijn de schroeven voor de onderste bevestiging iets kleiner dan die voor de bovenste bevestiging, zodat u misschien een andere schroevendraaier nodig hebt.

Plaats ook deze schroeven aan uw kant om de nieuwe Telescopische Handgreep in de volgende stap.

STAP 6: VERVANG DE Telescopische Handgreep

Nadat u de schroeven uit beide steunen hebt verwijderd, kunt u de beschadigde telescopische hand voorzichtig uit de bovenkant trekken.

Om uw nieuwe Telescopische Handgreep hoeft u alleen maar de buizen van uw nieuwe Telescopische Handgreep in het omhulsel te plaatsen. Zorg ervoor dat de buizen van de nieuwe Telescopische Handgreep door de steunen gaan en dat de schroefgaten tussen de steun en de handgreep uitgelijnd zijn voordat u de schroeven voor zowel de bovenste als de onderste steun opnieuw aanbrengt.

Let op: Voor koffers met de Telescopische Handgreep aan de buitenkant van de koffer zit, is de Telescopische Handgreep kan eenvoudig vanaf de buitenkant worden losgetrokken nadat de schroeven uit de bevestigingen zijn verwijderd. Om de nieuwe Telescopische Handgreep moet u de koffer op de achterkant plaatsen en de Telescopische Handgreep in de juiste positie. Plaats de schroeven opnieuw in de houder om de Telescopische Handgreep. Houd indien nodig de Telescopische Handgreep van buitenaf op zijn plaats.

UW ZIJN GEDAAN!

U hebt met succes uw eerste Telescopische Handgreep. Bezoek onze andere gidsen om te ontdekken hoe u andere onderdelen van uw koffer kunt repareren.

Naar onze gidsen

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand zal ontvangen door zich in te schrijven