De volgende instructie laat zien hoe u het handvat van uw beschadigde koffer in slechts enkele minuten kunt vervangen. Voor de meeste koffers is het proces identiek voor zowel het bovenste als het zijhandvat. Als het zijhandvat van uw koffer met het slot verbonden is, kan het niet afzonderlijk vervangen worden, maar moet het samen met het slot vervangen worden.

Benodigd gereedschap: 1 x kruiskopschroevendraaier

Geschatte tijd: Ca. 10 minuten

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

STAP 1: ZOEK BIJPASSENDE ONDERDELEN

Om ervoor te zorgen dat u uw koffer veilig kunt optillen en dat de koffer het gewicht van de koffer kan dragen, is het belangrijk dat het handvat en de tellerdraad op het handvat precies bij de koffer passen.

Op suitcase.repair vindt u bijpassende vervangende handgrepen voor veel verschillende koffermerken. Zoek gewoon naar het modelnummer van het artikel en u kunt er zeker van zijn dat de afgebeelde Wielen daadwerkelijk op uw koffer passen.

Weet u niet zeker waar u het modelnummer van uw koffer kunt vinden?

STAP 2: OPEN DE ONDERHOUDSRITS

Open de koffer en open de onderhoudsrits aan de binnenkant van de koffer. Meestal bevindt deze rits zich in het midden van de schaal en heeft deze geen Ritstrekker.

Open de rits voorzichtig met twee vingers en zoek de Wielen aan de onderkant van de koffer.

STAP 3: DE HANDGREEPBEVESTIGING VINDEN

Om de beschadigde handgreep te verwijderen, moet u eerst de handgreepbevestiging aan de binnenkant van de koffer vinden, die zich net achter de handgreep bevindt en vastzit met 2-4 schroeven, afhankelijk van het model.

STAP 4: HET HANDVAT LOSSCHROEVEN

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de houder te verwijderen.

Belangrijk: Gooi de originele schroeven niet weg, want deze zijn nodig om het nieuwe reserveonderdeel te monteren.

STAP 5: DE HANDGREEP TERUGPLAATSEN

Nadat de schroeven verwijderd zijn, kunt u de beschadigde handgreep en eventuele handgreepstijlen eruit trekken.

Om de vervangende handgreep te monteren, plaatst u de handgreep van buitenaf in de juiste positie en draait u de originele schroeven van binnenuit in de versterking. Als de handgreep correct geplaatst is, moet u een lichte weerstand voelen wanneer u de schroeven indraait.

U BENT GEDAAN!

U hebt met succes uw eerste kofferhandvat vervangen. Bezoek onze andere gidsen om te ontdekken hoe u andere onderdelen van uw koffer kunt repareren.

Naar onze gidsen