Het bieden van een uitzonderlijke after-service ervaring aan uw klanten is essentieel voor het stimuleren van uw merkimago en merkentrouw. De klanten van vandaag verwachten reserveonderdelen voor hun producten te kopen online, snel en gemakkelijk met serviceagenten die beschikbaar zijn om open vragen te beantwoorden. Helaas is het voor veel merken een grote uitdaging om de service te bieden die klanten gewend zijn. financiële last. Ondertussen kan het aanbieden van reserveonderdelen op uw eigen site klanten afleiden van uw hoofdproducten en de analytics verstoren die worden gebruikt om uw marketing- en SEO-inspanningen te evalueren.

 

Suitcase.Repair kan u helpen een uitzonderlijke klantervaring te bieden door reserveonderdelen online aan te bieden of uw garantiegevallen terwijl u kosten bespaart, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. Lees hieronder meer over de voordelen van een samenwerking met Suitcase.Repair.

Onderscheid u van uw concurrentie

Een geweldige ervaring met klantenservice is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Klanten verwachten antwoorden binnen minuten of uren in plaats van dagen.

Tegelijkertijd met duurzaamheid steeds belangrijker wordt voor consumenten de beschikbaarheid en de duidelijke prijsstelling van reserveonderdelen zijn een belangrijke factor geworden in het aankoopproces.

Door uw reserveonderdelen op suitcase.repair kunnen klanten gemakkelijk zien dat uw merk de service van hoge kwaliteit biedt die ze verwachten en zich zo onderscheiden van uw concurrenten.

Een servicekwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Door reserveonderdelen voor meerdere merken aan te bieden, kunnen wij klanten voorzien van langere servicetijden via e-mail en live chat. Tegelijkertijd wordt ons serviceteam een naadloos verlengstuk van uw bestaande team door zaken naar u door te sturen als ze niet van onze kant kunnen worden opgelost.

Garantieservice: Voor merken die hun service-uitgaven verder willen beperken, kunnen wij u ook een garantieservice aanbieden. In dit geval zal ons serviceteam garantieaanvragen evalueren op basis van uw garantiebeleid en deze oplossen via een reparatie of vervanging volgens uw gevestigde processen.

Goede service hoeft niet veel te kosten

Voor consumenten die reserveonderdelen buiten de garantieperiode kopen, moet de prijs aantrekkelijk zijn om hen aan uw merk te binden. Daarom zijn onze reserveonderdelen scherp geprijsd gebaseerd op de prijs waarvoor de onderdelen door u aan ons worden geleverd. Als merk krijgt u de kosten van de verkochte reserveonderdelen vergoed.

Voor reparaties onder garantie kunt u met onze prijsstelling uw reparatiekosten drastisch verlagen (in sommige gevallen > 50% per geval) en de bijbehorende kosten voor klantenservice terwijl u klanten een superieure ervaring biedt.

Profiteer van ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Door uw onderdelen aan te bieden op suitcase.repair zijn de dagen van het verzenden van onderdelen die niet in de koffer van de klant passen voorbij. Op suitcase.repair kunnen klanten met vertrouwen winkelen dat de onderdelen op hun producten passen.

Bovendien profiteren klanten van de mogelijkheid om reserveonderdelen voor koffers van meerdere merken te kopen op één site en kunnen ze naar een van de reparatiewerkplaatsen gaan waarmee we samenwerken om de reparatie uit te voeren als ze zich niet zeker voelen om de reparatie zelf uit te voeren.

Promoot uw merk

Op suitcase.repair bieden we een grote verscheidenheid aan marketingopties van een verbeterde weergave van uw merk op onze site tot speciale aanbiedingen of een nieuwsbriefcampagne.

Onze marketingopties worden aangeboden exclusief aan merken die hun reserveonderdelen aanbieden op suitcase.repair waardoor u nieuwe klanten kunt winnen op een belangrijk contactmoment in de klantlevenscyclus.

Vereenvoudig uw toeleveringsketen

Op suitcase.repair richten we ons uitsluitend op reserveonderdelen, waardoor we uw toeleveringsketen kunnen vereenvoudigen.

Door onze nauwe samenwerking met bagagefabrieken en onderdelenfabrikanten kunnen reserveonderdelen rechtstreeks bij uw leveranciers worden opgehaald (bijv. in China), zodat uw eigen logistiek zich kan richten op uw producten zonder zich zorgen te hoeven maken over de logistiek van reserveonderdelen.

Natuurlijk kunnen we uw reserveonderdelen ook bij uw binnenlandse magazijn ophalen.

Klanten bedienen waar ze ook zijn

Bagage en bagagereserveonderdelen kunnen niet meer van elkaar verschillen als het gaat om verzendvolumes en -gewichten en dus verzendprijzen.

Door onze focus op reserveonderdelen profiteren u en uw klanten van aantrekkelijke verzendtarieven naar bestemmingen wereldwijd.

Tegelijkertijd hoeft u geen voorraad aan te houden bijpassende verpakkingsmaterialen voor verschillende soorten reserveonderdelen, maar kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Focus op onderdelen waar veel vraag naar is

Nadat u uw reserveonderdelen op suitcase.repair kunt u profiteren van nauwkeurige vraagvoorspellingen voor verschillende modellen en reserveonderdelen, zodat u kunt focussen op reserveonderdelen waarnaar veel vraag is.

Voor onderdelen waar weinig vraag naar is, bieden wij extra diensten aan om ze rechtstreeks vanaf leveranciers te verzenden of naar alternatieve onderdelen weer te geven die bij het artikel van de klant passen het aantal niet-repareerbare artikelen verminderen.

U hebt ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot gedetailleerde analysegegevens om uw producten verder te verbeteren.

Begin vandaag met het aanbieden van uw reserveonderdelen

Bied een uitzonderlijke klantervaring door samen te werken met suitcase.repair is nog nooit zo eenvoudig geweest. Plan hieronder een gesprek met ons om uw individuele behoeften en uw inwerkplan te bespreken.

Het beste van alles: Ons Basisplan is helemaal GRATIS en stelt u in staat om uw reserveonderdelen op suitcase.repair en profiteren van onze klantenservice.

Hebben we uw interesse gewekt?