De volgende instructie laat zien hoe u uw beschadigde koffer kunt vervangen Wielen in het geval dat de Wielen met klinknagels aan de koffer bevestigd is. Voor 4-Wielen koffers is de instructie identiek voor alle Wielen. Wij raden aan om altijd alle vier Wielen tegelijkertijd om te wisselen. Zo voorkomt u hoogteverschillen tussen de Wielen waardoor uw koffer onstabiel zou kunnen rollen of waardoor er meer slijtage zou kunnen ontstaan aan de resterende Wielen.

Vereist gereedschap: 1 x Boormachine, 1 x Rivet Gun

Geschatte tijd: Ca. 15 minuten per Wielen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Opmerking: Deze reparatie vereist speciale apparatuur en kan ongelukken tot gevolg hebben. Lees de instructies zorgvuldig door voordat u met de reparatie begint en neem contact op met een professioneel reparatiecentrum om de reparatie uit te voeren als u zich er niet goed bij voelt.

STAP 1: PASSENDE RESERVEONDERDELEN VINDEN

Om ervoor te zorgen dat uw koffer net zo soepel rolt als op de eerste dag, is het belangrijk om eerst de bijpassende reserveonderdelen te vinden Wielen.

Hoewel smeerolie kan helpen om vastzittende Wielen is het anders niet mogelijk om versleten of beschadigde Wielen.

Op suitcase.repair kunt u de bijpassende vervanging vinden Wielen vinden voor veel verschillende koffermerken. Zoek gewoon naar het modelnummer van het artikel en u kunt er zeker van zijn dat de getoonde Wielen daadwerkelijk in uw koffer past.

Weet u niet zeker waar u het modelnummer van uw koffer kunt vinden?

STAP 2: OPEN DE ONDERHOUDSRITS

Open de koffer en open de onderhoudsrits aan de binnenkant van de koffer. Meestal bevindt deze rits zich in het midden van de schaal en heeft deze geen Ritstrekker.

Open de rits voorzichtig met twee vingers en zoek de Wielen aan de onderkant van de koffer.

STAP 3: ZOEK DE Wielen BEVESTIGING

Op de bodem van de koffer vindt u nu de Wielen houder voor elk Wielen die wordt vastgezet met 2-6 schroeven, afhankelijk van het model.

STAP 4: VERWIJDER DE SCHROEVEN

Verwijder de bestaande schroeven uit de Wielen bevestiging met een kruiskopschroevendraaier.

Belangrijk: Bewaar de bestaande schroeven om de vervangende Wielen in de volgende stap.

STAP 5: VERVANG DE Wielen

Nadat u de schroeven uit de Wielen monteer de Wielen veilig van de buitenkant van de behuizing worden verwijderd.

Let op: Als de Wielen niet gemakkelijk verwijderd kan worden, controleer dan eerst of alle schroeven verwijderd zijn. Bij oudere artikelen kan een beetje kracht worden gebruikt om de Wielen.

Vervolgens kunt u de vervangende Wielen door de schroeven weer door de Wielen bevestiging aan de binnenkant van de koffer.

U BENT GEDAAN!

U hebt met succes uw eerste koffer vervangen Wielen. Ga verder met de resterende Wielen volgens dezelfde instructie.

Naar onze gidsen

Registreer uw koffer vandaag nog en bespaar 5% op uw eerste bestelling van reserveonderdelen!

Registreer uw koffer op suitcase.repair en bespaar 5% op uw eerste bestelling bij ons. Maakt u zich geen zorgen, u hoort alleen van ons als we nieuws over uw koffer voor u hebben.