Heroverweeg uw Bagage Reparatie & Vervanging Service

Als cruisemaatschappij zijn klanttevredenheid en klantenbehoud de belangrijkste factoren voor succes op lange termijn.

Met onze end-to-end bagagereparatiediensten kunt u uw klanten een probleemloze ervaring bieden, van de registratie van de claim tot de reparatie of vervanging van de beschadigde tas.

U beheert de claims, beoordeling en vervanging liever zelf? Onze vouchers voor reserveonderdelen zijn een effectieve oplossing om repareerbare gevallen te beheren, zodat u zich kunt richten op delicatere gevallen.

Suitcase.Repair Reserveonderdeelbonnen

Met de beperkte ruimte aan boord kan het opslaan van honderden reserveonderdelen voor bagage een heel gedoe zijn. Onze Suitcase.Repair Waardebonnen Reserveonderdelen zijn een effectief hulpmiddel waarmee u bagageclaims zeer efficiënt en naar tevredenheid van de passagier kunt afhandelen.

Met onze selfservice reparatieoplossing kunt u de oplostijd van uw claims verkorten en de behandelingskosten drastisch verlagen terwijl passagiers de benodigde onderdelen online kunnen bestellen en ze klaar hebben zodra ze thuiskomen.

Met Suitcase.Repair als partner profiteert u bovendien doordat u zaken kunt oplossen voor meerdere merken via één centraal platform.

Bagagevervangingsdiensten

Ons belangrijkste doel bij Suitcase.Repair is om het percentage repareerbare bagage te verhogen, zodat u zaken sneller kunt oplossen en uw verzekeringspremies kunt verlagen.

In gevallen waarin de bagage onherstelbaar beschadigd is geraakt, kunnen onze gegevensgestuurd proces u nauwkeurige historische detailhandelsprijzen om de tijdswaarde van de beschadigde bagage.

Voor de vervanging zelf profiteert u van onze nauwe relatie met bagagemerken, waardoor u bagage tegen groothandelsprijzen kunt vervangen. Tegelijkertijd profiteren uw passagiers van een ruime keuze aan merken en aantrekkelijke (niet opgeblazen) prijzenvoor het geval de tijdswaarde van de bagage niet voldoende is om een nieuwe koffer aan te schaffen.

Nauwkeurige rapportage & gecentraliseerde facturering

Wanneer u samenwerkt met suitcase.repair profiteert u van de mogelijkheid om reparatiegevallen voor meerdere bagagemerken op te lossen via één centraal platform. In plaats van elke passagier te vergoeden voor de reparatiekosten, profiteert u van onze gecentraliseerde facturatie zodat u zich op belangrijkere zaken kunt richten.

Bovendien hebt u toegang tot onze gedetailleerde rapportage waarmee u dieper inzicht krijgt in de soorten schade die zich voordoen.

Hebben we uw interesse gewekt?