Het aanbieden van een bagagereparatieservice is van oudsher voorbehouden aan luxe hotels. En zelfs die hebben moeite met de grote verscheidenheid aan verschillende soorten reserveonderdelen voor bagage. Begin vandaag nog met het aanbieden van een bagagereparatieservice aan uw gasten zonder de gebruikelijke problemen.

Bied een reparatiedienst voor bagage aan in uw hotel

Bagagereparatieservice aanbieden in uw hotel is nog nooit zo eenvoudig geweest met suitcase.repair. Er is niet nodig om honderden reserveonderdelen op te slaan, een speciale werkplaats te hebben of een grote verscheidenheid aan gereedschap beschikbaar te hebben. Alles wat u nodig hebt is basisreparatiegereedschap (dat wij u kunnen leveren) en een medewerker die opgeleid is om de reparaties uit te voeren die u wilt aanbieden.

Nadat u de benodigde onderdelen hebt geïdentificeerd om de reparatie uit te voeren, worden de benodigde onderdelen direct bij uw hotel afgeleverd om de reparatie uit te voeren voordat de gast vertrekt.

Als hotelpartner profiteert u bovendien van een geconsolideerde facturering met variabele factureringsperioden op basis van uw reparatievolume.

Eersteklas gastenservice bieden

Bagagereparaties aanbieden in samenwerking met suitcase.repair in uw hotel heeft u de volledige controle over hoe u uw reparatieservice wilt beheren. U kunt ervoor kiezen om de service gratis aan te bieden aan uw gasten of u kunt een prijs bepalen die past bij uw zakelijke behoeften.

Tegelijkertijd hebt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de suitcase.repair reparatienetwerk en bied uw reparatieservice aan de plaatselijke bevolking aan, waardoor uw inkomsten en de bekendheid van uw hotel in de omgeving toenemen.

Hebben we uw interesse gewekt?