The Ultimate Guide to Luggage Wheels
Inleiding

Een nieuwe koffer kopen kan een lastige taak zijn. Kiezen tussen verschillende merken, verschillende ontwerpen en materialen. Iedereen die heeft moeten reizen met een koffer met een kapotte Wielen herkent het belang van een goede koffer Wielen. Merken adverteren met de Wielen van hun producten met veel verschillende termen waardoor het kiezen van een koffer met goede Wielen zonder de bank te overvallen. Deze gids is bedoeld om u alles te geven wat u moet weten over koffers Wielen om tijdens het winkelen een weloverwogen keuze te kunnen maken. We hopen met name de volgende vragen te beantwoorden:

  • Welke soorten koffers Wielen zijn er?
  • Zijn koffers met dubbele Wielen beter dan koffers met enkele Wielen?
  • Zijn koffers met inline skate Wielen beter dan koffers met normale Wielen?
  • Hoe herken ik een goede koffer Wielen?
  • Welke koffer heeft de beste Wielen?
  • Welke rolkoffer heeft de beste Wielen?
  • Wat betekent dit voor het repareren van de Wielen van de koffer?
  • Beschikbaarheid van vervangende koffers Wielen
  • Kan ik gewoon een universele reservekoffer gebruiken? Wielen?

Welke koffertypes Wielen zijn er?

Om de verschillende opties beter te begrijpen, kijken we eerst naar de verschillende soorten Wielen die beschikbaar zijn. Terwijl sommige op alle soorten koffers te vinden zijn, zijn andere alleen te vinden op specifieke producttypes.

Enkele Wielen

Koffers met enkele Wielen zijn meestal te vinden op moderne 4-Wielen koffers. Dit type Wielen heeft een as die door de ophanging aan beide zijden met de Wielen in het midden. Door deze constructie is enkele Wielen hebben meestal een dikkere Wielen vergeleken met dubbele Wielen. Dit type Wielen is zeer duurzaam dankzij de dikte van de Wielen maar heeft het risico van verhoogde slijtage of zelfs smelten als er vuil tussen de Wielen en de Wielen behuizing die niet tijdig wordt verwijderd.

Dubbel Wielen

Veel merken bieden tegenwoordig koffers met dubbele Wielen. Vergeleken met enkele Wielen wordt de as door de ophanging niet aan beide uiteinden van de as vastgehouden, maar in het midden met de Wielen aan elk uiteinde van de as zoals bij een auto Wielen. In vergelijking met enkele Wielen elke Wielen van de dubbele Wielen is doorgaans slanker in vergelijking met enkele Wielen om het extra gewicht te compenseren. Veel reizigers geven de voorkeur aan een tweepersoonskamer Wielen omdat het gewicht gelijkmatiger verdeeld is en de Wielen heeft een kleiner risico om vast te komen zitten door brokstukken.

Wielen Wielen

Castor Wielen onderscheiden zich van enkele en dubbele Wielen door hun Wielen behuizing. Voor wielen Wielen de Wielen behuizing meestal aan de achterkant in de koffer geïntegreerd en in sommige gevallen in de vorm van een hoek Wielen. Vanwege de Wielen behuizing in de behuizing is geïntegreerd en slechts gedeeltelijk uitsteekt, kunnen zwenkwieltjes Wielen meestal groter in vergelijking met gewone 4-Wielen koffers met enkele Wielen. Terwijl wielen Wielen zeer veerkrachtig zijn, beperkt hun vormfactor het gebruik tot 2-Wielen koffers en vrachtwagens die vaak gebruik maken van zwenkwielen Wielen. Veel reizigers geven de voorkeur aan dergelijke 2-Wielen koffers omdat ze beter getrokken kunnen worden op twee Wielen in vergelijking met 4-Wielen koffers en niet wegrollen, bijv. in treinen.

Inline-skate Wielen / Rolschaatsen Wielen

Inline Skates staan erom bekend dat ze heel soepel en over een lange afstand rollen. Het is dan ook geen verrassing dat veel merken ervoor hebben gekozen om koffers aan te bieden met Inline Skate of Rollerblade Wielen. Dit type Wielen heeft meestal een kogellager en een relatief groot formaat en is meestal gemaakt van hard polyurethaan. Inline-skate Wielen zijn verkrijgbaar in de vorm van wielen Wielen als enkele Wielen. De voor- en nadelen van dit type Wielen zijn dus vergelijkbaar met de types van Wielen hierboven beschreven. De prestaties van dit type Wielen hangt sterk af van de kwaliteit van de inline skate Wielen en heeft het potentiële nadeel van een hoger gewicht in vergelijking met traditionelere inline-skates. Wielen.

Spinner Wielen & Draaibaar Wielen

Bij het kopen van een nieuwe koffer verwijzen veel websites en merken naar de Wielen als spinner Wielen of draaibaar Wielen. Dit zijn technisch geen aparte koffers. Wielen maar beschrijven Wielen die in alle richtingen gedraaid kunnen worden. In andere gevallen kunnen merken ze ook 360° draaibaar noemen. Wielen. Tegenwoordig is deze functionaliteit een algemeen kenmerk voor alle 4-Wielen koffers.

Zijn Koffers met dubbele Wielen beter dan koffers met enkele Wielen?

Op suitcase.repair krijgen we regelmatig berichten van klanten die ons vragen of ze een koffer met enkele Wielen of dubbele Wielen. Zoals vermeld in de beschrijving van de verschillende Wielen types hierboven is elk type Wielen zijn eigen voor- en nadelen:

Voordelen en nadelen van koffers met enkele Wielen

Vanwege de architectuur van enkelvoudige Wielenhebben ze het voordeel van een dikkere Wielen. Dit heeft als voordeel dat ze niet zo gemakkelijk vast komen te zitten tussen tegels of afbreken, terwijl ze toch een redelijke loopafstand houden. Het nadeel van een koffer met enkele Wielen is meestal dat voor de meeste enkele Wielen er een groter risico is dat er brokstukken tussen de Wielen en de Wielen behuizing (vooral wanneer u het item op twee Wielen) waardoor de Wielen snel leeglopen of zelfs smelten.

Voordelen en nadelen van koffers met dubbele inhoud Wielen

Koffers met dubbele Wielen hebben de reputatie evenwichtiger te zijn in vergelijking met enkele Wielen. Terwijl elke Wielen slanker is (om het extra gewicht te compenseren) is het totaal van 8 Wielen helpen om de koffer te stabiliseren en maken het gemakkelijker om over moeilijk terrein zoals kasseien te navigeren. Bovendien zorgt de centrale as ervoor dat er geen vuil vast komt te zitten tussen de Wielen behuizing en de Wielen zoals het geval is bij enkele Wielen. Naast al deze voordelen is dit type Wielen echter een groter risico op Wielen (of een deel van de Wielen) af te scheuren tijdens het transport, omdat ze meer blootgesteld zijn.

Over het algemeen zien veel reizigers tegenwoordig dubbele Wielen als comfortabeler en handiger dan eenpersoons Wielen. Beide soorten Wielen hebben echter hun eigen voor- en nadelen die voor u meer of minder belangrijk kunnen zijn op basis van uw reisstijl. Als het gaat om het soepele rollen en de stilte van de Wielen de Wielen type van minder belang dan de kwaliteit van de Wielen binnenwerk. Zelfs als veel merken dubbele Wielen vandaag de dag, vindt u nog steeds veel topmerken die koffers met enkele Wielen. Omdat enkele Wielen ook populair zijn onder de zeer goedkope artikelen vanwege hun lagere instapprijs, is het belangrijk om goed te kijken naar deze Wielen voordat u tot aankoop overgaat.

Zijn koffers met inline skate Wielen beter dan koffers met normale Wielen?

Koffer Wielen zijn er in veel verschillende vormen en kwaliteitsklassen. Zoals hierboven beschreven zijn enkele Wielen en dubbel Wielen behoren tot de meest voorkomende Wielen types. Inline-skate Wielen hebben het extra voordeel dat ze voorzien zijn van een kogellager die ervoor zorgt dat de Wielen stabieler en soepeler loopt. Als de inline skate Wielen beter zal presteren dan een gewone koffer Wielen hangt niet alleen af van de kwaliteit van het gebruikte kogellager, maar ook van de rubberen laag eromheen. Meestal is deze rubberen laag gemaakt van polyurethaan. Het vinden van de juiste zachtheid voor dit materiaal is essentieel om ervoor te zorgen dat de Wielen het gewicht van de koffer kan dragen, geen overmatige slijtage vertoont en niet te luid is. Een te harde Wielen kan er vaak toe leiden dat het materiaal broos wordt, terwijl een te zachte Wielen vaak vervangen moet worden vanwege de verhoogde slijtage van de Wielen.

Uit onze ervaring bij suitcase.repair veel merken met inline skate Wielen kiezen, omdat ze voor vergelijkbaar lage prijzen op de markt verkrijgbaar zijn en weinig aanpassingen aan het materiaal doen. In de meeste gevallen leidt dat er helaas toe dat de materiaalsamenstelling niet ideaal is voor koffers met de Wielen die erg hard zijn, gemakkelijk broos worden of snel verslijten. Hoewel er opmerkelijke uitzonderingen zijn, zal het moeilijk zijn om een dergelijk verschil tijdens de aankoop vast te stellen. Bovendien zijn inline-skates van hogere kwaliteit Wielen zijn meestal zwaarder in vergelijking met gewone Wielen die geoptimaliseerd zijn voor een zo laag mogelijk gewicht, waardoor het totale gewicht van uw bagage toeneemt.

Daar staat tegenover dat koffers met hoogwaardige inline-skates Wielen hebben het potentieel om zeer soepel te rollen en schokken beter te absorberen dan andere Wielen als de Wielen behuizing geoptimaliseerd is voor dergelijke Wielen. Het grootste voordeel van deze Wielen is voor velen de mogelijkheid voor doe-het-zelf-reparaties die gemakkelijker zijn dan voor gewone Wielen als u vervanging kunt vinden Wielen met een vergelijkbare dikte en diameter als het origineel Wielen.

Als koffers met inline skate Wielen de juiste keuze voor u is, hangt sterk af van uw doe-het-zelf capaciteiten en uw vermogen om een koffer te vinden die een hoge kwaliteit van Wielen die vaak moeilijk te herkennen is.

Hoe herken ik een goede koffer Wielen?

De Wielen op verschillende koffers van verschillende merken worden we overweldigd door vele marketingtermen waardoor het identificeren van de juiste Wielen voor u een moeilijke taak wordt. Zoals hierboven beschreven, in het geval van spinner- en draaibare Wielen worden veel termen alleen voor marketingdoeleinden gebruikt en geven ze geen verschil aan in de Wielen zelf. Hieronder vindt u een beschrijving van veelgebruikte termen voor koffers Wielen kenmerken en wat dit betekent voor het kiezen van een koffer met goede Wielen.

Rubber Wielen

De meeste koffers Wielen zijn gemaakt van Nylon materiaal voor de Wielen behuizing en een mix van materialen voor de Wielen zelf. De onderdelen die nodig zijn om de belasting te dragen, zijn meestal ook gemaakt van Nylon of soortgelijke materialen zoals Polypropyleen. Met rubber bekleed Wielen verwijst meestal naar de Wielentoplaag die in sommige gevallen van een rubberachtig materiaal is. In de meeste gevallen wordt hiervoor polyurethaan gebruikt. Net als bij Inline Skate Wielen en andere soorten Wielen, Wielen moeten fabrikanten een balans vinden tussen de zachtheid die de Wielen stiller maakt, voorkomt dat het materiaal broos wordt en helpt de Wielen om soepeler te rollen en de hardheid die overmatige slijtage helpt voorkomen. Als u online koffers koopt, zult u koffers vinden die variëren van koffers zonder rubber / polyurethaan Wielen tot koffers die heel zacht zijn aan de buitenkant. Helaas geven maar weinig merken bij het online winkelen aan of hun Wielen van rubber zijn voorzien. Hoewel dit vaak het geval is bij duurdere artikelen, raden we aan om de Wielen in de winkel door met uw vingernagel lichtjes in de Wielen.

Kogellager Wielen

Kogellagers worden in veel apparaten gebruikt, van skateboards tot blenders en fietsen. Ze helpen wrijving te voorkomen, vooral bij onderdelen die sneller bewegen, en worden daarom als gunstig beschouwd voor gebruik in koffers. Wielen ook. Hoewel sommige Wielen zoals inlineskates Wielen of skateboard Wielen gebruik kogellagers als standaard slechts enkele koffer Wielen hebben kogellagers. De reden hiervoor is dat kogellagers in veel gevallen extra gewicht toevoegen en de productiekosten aanzienlijk verhogen, waardoor de koffer duurder wordt. Hoewel kogellagers comfort toevoegen tijdens het reizen, zijn ze door de extra kosten en het gewicht onaantrekkelijker voor gelegenheids- en vakantiereizigers en vooral aantrekkelijk voor zakenreizigers die hun koffer dagelijks gebruiken. Moet u een duurdere koffer kopen alleen vanwege Wielen met kogellagers? Dat hangt af van uw voorkeuren, voor sommigen kan de extra uitgave gerechtvaardigd zijn door het toegenomen comfort, terwijl anderen misschien kiezen voor een artikel zonder kogellagers en gewoon de kogellagers vervangen. Wielen vaker vervangen als ze te veel slijtage vertonen.

Hinomoto Wielen

Als u op zoek bent naar een nieuwe koffer, komt u misschien de term Hinomoto tegen. Wielen. Maar wat betekent dit? Hinomoto is een Japanse fabrikant van koffers Wielen die bekend staat om de hoge kwaliteit van hun Wielen. Sommige merken kiezen ervoor om de fabrikant van hun Wielen als teken van kwaliteit. In veel gevallen is de Wielen coating ook het Hinomoto-logo, waardoor het mogelijk is om de Wielen. Het is echter belangrijk om op te merken dat ook voor Hinomoto Wielen er verschillende types zijn (bijv. enkelvoudige Wielen en dubbel Wielen) en kwaliteitsniveaus, waardoor het moeilijk is om ze te vergelijken. Moet u specifiek een product kopen met Hinomoto Wielen? Hinomoto Wielen zijn een gerenommeerde keuze van Wielen die meestal te vinden zijn in duurdere artikelen. We raden echter niet aan om alleen koffers met Hinomoto te zoeken Wielen aangezien er ook hoogwaardige Wielen van andere fabrikanten zijn, die dezelfde of betere ervaringen kunnen bieden voor een andere prijs. Voor grotere merken zal Hinomoto ook Wielen zonder het Hinomoto-logo, zodat u niet kunt zien of Hinomoto Wielen worden gebruikt, maar moet u vertrouwen op de kwaliteit van de Wielen die u in de winkel of online ziet.

Stille Wielen

De meeste reizigers hopen dat ze de buurt niet wakker maken als ze terugkomen van een reis, en daar zijn goede redenen voor. Daarom adverteren veel merken met hun Wielen dat ze extra stil zijn. Deze Wielen hebben meestal een dikkere rubber/polyurethaan coating waardoor de toplaag zachter is en het geluidsniveau afneemt. Net als bij rubberen Wielen in het algemeen kunt u alleen vertrouwen op de merkuitleg en afbeeldingen om te controleren of de Wielen met rubber bekleed zijn en hoe dik deze laag is als u online verzendt. Als u in winkels winkelt, kunt u de Wielen met uw vingernagels. Door de zachte coating van deze Wielen hebben ze de neiging om iets eerder tekenen van slijtage te vertonen in vergelijking met andere Wielen waardoor de Wielen iets eerder vervangen moeten worden. Dit maakt echter het meeste uit als u vaak reist.

Ophanging

De afgelopen jaren zijn merken begonnen met het adverteren van extra vering in hun Wielen bedoeld om trillingen en geluid te verminderen. Uit onze ervaring bij suitcase.repair dergelijke veringen in de Wielen behuizing hebben meestal maar een heel klein effect op het trillingsniveau dat u voelt wanneer u de koffer verplaatst, omdat de vering niet veel effect heeft op lastiger terrein zoals kasseien of grind.

Koffers met extra grote Wielen

De grootte van de Wielen op een koffer kan van grote invloed zijn op hoe gemakkelijk u zich over moeilijk terrein kunt verplaatsen en wordt vaak door klanten gevraagd. De grootte van de Wielen kan sterk variëren afhankelijk van het merk. Veel artikelen in de basisprijsklasse hebben vaak kleine Wielen met een diameter van slechts 4 cm. In de middelste en hogere prijsklassen Wielen kunnen de maten variëren van 5 tot 8 cm in diameter. De Wielen voor cabine-formaat artikelen een 0,5 tot 1 cm kleinere diameter vergeleken met de Wielen voor grotere maten. Grotere Wielen veel voordelen hebben, hebben ze ook een aantal nadelen, zoals een grotere kans om beschadigd te raken omdat ze verder uitsteken, hogere productiekosten en, het allerbelangrijkste, ze leiden tot een vermindering van het verpakkingsvolume om de algemene beperkingen van de grootte te behouden. Daarom proberen de meeste merken een evenwicht te vinden tussen de Wielen grootte en het gebruik Wielen met een diameter van 5-6 cm.

De Wielen behuizing

Bijna net zo belangrijk als de Wielen zelf is de Wielen behuizing. De Wielen behuizing wordt gebruikt om de Wielen aan de koffer en moet voorkomen dat de Wielen niet in de koffer wordt gedrukt. Daarom voegen veel merken extra verstevigingen toe aan de binnenkant van de schelp om te voorkomen dat de schelp naar binnen wordt gedrukt. U kunt de verstevigingen zien door de onderhoudsrits in het midden van de schelp te openen en naar de Wielen monteren.

Een andere factor om rekening mee te houden bij de Wielen behuizing is het gebruik van klinknagels of schroeven om de Wielen behuizing aan de koffer. Het gebruik van klinknagels heeft als voordeel dat het veel stabiliteit biedt en de kans op schade aan uw koffer verkleint. De keerzijde is dat klinknagels moeilijk te verwijderen en te vervangen zijn en dat u voor elke reparatie een professional nodig hebt. Sommige merken verminderen deze last door het mogelijk te maken om de klinknagels te vervangen. Wielen zonder de Wielen behuizing. Hoewel dit een geweldige optie is, moet u voorbereid zijn op een gecompliceerdere en duurdere reparatie in het geval dat de Wielen behuizing beschadigd raakt. Voor Wielen Behuizingen die met schroeven zijn bevestigd, zijn meestal veel eenvoudiger te repareren en vereisen geen professionele hulp. Als u moet kiezen tussen artikelen met klinknagels en artikelen met schroeven, raden wij meestal artikelen met klinknagels aan voor frequente reizigers vanwege de extra stevigheid.

Welke koffer heeft de beste Wielen?

De beste koffer kiezen Wielen is een moeilijke taak omdat deze sterk afhangt van uw reisgewoonten, het terrein waarop u reist, uw voorkeuren en uw budget.

Wij raden u aan om de verschillende koffers Wielen eigenschappen door te nemen en te overwegen of deze eigenschappen nodig zijn voor uw reis. In veel gevallen is een bezoekje aan een bagagewinkel in de buurt ook een goede keuze om verschillende opties te vergelijken. De meeste koffers in de middeldure prijsklasse (vanaf € 150 voor grote koffers) hebben een degelijke kofferuitrusting. Wielen die een diameter van 5-6 cm hebben (gebaseerd op de kofferafmetingen) en een lichte mate van rubberen bekleding, maar missen geavanceerde functies zoals extra grote WielenHinomoto Wielen of extra vering. Uit onze ervaring blijkt dat deze Wielen aan de eisen van de meeste klanten. Voor meer veeleisende klanten of frequente reizigers zijn er geweldige opties voor koffers Wielen met geavanceerdere functies, maar wees bereid om € 350 en meer uit te geven voor dergelijke artikelen.

Een andere factor om rekening mee te houden is de beschikbaarheid van bijpassende reserveonderdelen, mocht u deze in de toekomst moeten vervangen. Als u de beschikbaarheid vóór de aankoop controleert, voorkomt u onaangename verrassingen na de aankoop.

Welke rolcontainer heeft de beste Wielen?

Rolcontainers maken meestal gebruik van zwenkwielen Wielen die in het midden of aan de zijkant van de weekendtas gemonteerd zijn. Rolcontainers zijn erg populair omdat ze erg robuust zijn en een groot inpakvolume hebben. Een rolcontainer vinden met een groot Wielen kan echter een uitdaging zijn, omdat veel merken Wielen die met klinknagels bevestigd zijn. Dit maakt het vervangen ervan ingewikkeld en in veel gevallen duur. U zult dus willen controleren of er holdalls verkrijgbaar zijn waarbij de Wielen behuizing met schroeven bevestigd is.

Wat betreft de Wielen is het de moeite waard om te controleren of de Wielen een kogellager gebruiken en een zachte buitenlaag hebben. U moet het volgende vermijden Wielen van hard plastic of Wielen met een kleine diameter. Sommige holdalls hebben ook grotere Wielen gemonteerd aan de zijkant van de weekendtas, die helpen voorkomen dat er vuil vast komt te zitten in de Wielen behuizing.

Een andere factor om rekening mee te houden is de beschikbaarheid van bijpassende reserveonderdelen voor het geval u de Wielen van uw weekendtas. Wij raden u aan om vóór de aankoop al te controleren of er bijpassende reserveonderdelen beschikbaar zijn, zodat u uw weekendtas lang kunt gebruiken.

Wat betekent dit voor het repareren van de Wielen van de koffer?

Koffer Wielen (evenals Wielen voor reiskoffers) zijn meestal ontworpen om op een specifiek model koffer te passen. Om ervoor te zorgen dat vervangende Wielen goed op uw koffer past, moet u een vervangende Wielen gebruiken die speciaal ontworpen is voor dit model. Een Wielen dat voor een ander artikel ontworpen is, kan ertoe leiden dat het artikel helemaal niet past omdat het een andere vorm heeft of omdat de gaten niet overeenkomen met de bevestigingsgaten van uw koffer.

Vanwege het grote aantal verschillende Wielen merken stellen reserveonderdelen meestal voor een bepaalde tijd beschikbaar. Hoe lang reserveonderdelen beschikbaar zijn, hangt van veel factoren af, zoals de garantieperiode van het artikel, de kosten en beschikbaarheid om deze reserveonderdelen te maken, de beschikbaarheid van machines en leveranciers. Het komt niet zelden voor dat de machines om bepaalde onderdelen te maken niet meer gebruikt worden en vervangen worden door nieuwe machines of dat leveranciers failliet gaan. In dergelijke gevallen zullen merken doorgaans onderdelen vervangen als de schade onder de garantie valt. Voor reparaties die buiten de garantie vallen, is de kans echter klein dat u alternatieve reserveonderdelen vindt die bij uw artikel passen.

Beschikbaarheid van vervangende koffers Wielen

Hoe weet u nu of er reserveonderdelen voor uw koffer beschikbaar zijn? De meeste merken beschrijven op hun website voor welke periode reserveonderdelen beschikbaar zijn. Voor merken die deze informatie niet openbaar maken, moet u misschien contact opnemen met hun klantenservice om deze informatie te krijgen. Een goed alternatief is ook om te controleren of reserveonderdelen voor het merk waarvan u een artikel wilt kopen, vermeld staan op suitcase.repair. Merken die samenwerken met suitcase.repair zijn toegewijd aan het bieden van een geweldige aftersales-ervaring aan hun klanten en bieden een naadloze en gemakkelijke manier om reserveonderdelen voor hun producten te ontvangen.

Aangezien het leveren van een reparatieservice en het opslaan van reserveonderdelen voor een langere periode (soms tot 20 jaar) voor veel merken een hoge kostenpost zal zijn, zult u merken vinden die artikelen in de midden- en hogere prijsklasse verkopen en die doorgaans reserveonderdelen voor een langere periode aanbieden. Voor sommige zeer goedkope artikelen en merkloze producten kan het in vergelijking moeilijk zijn om passende reserveonderdelen te krijgen.

Kan ik gewoon universele reserveonderdelen voor koffers gebruiken? Wielen?

De meeste koffers Wielen zijn precies ontworpen voor één koffermodel. Bovendien zijn op 4-Wielen koffers de verschillende Wielen een andere oriëntatie hebben en voor verschillende maten een andere hoogte. Hoewel veel universele reservekoffers Wielen online worden aangeboden, passen deze in de meeste gevallen niet precies op het artikel of moet u wijzigingen aan uw koffer of de Wielen passen. In veel gevallen is een verschil in Wielen hoogte kan er bovendien voor zorgen dat de koffer niet meer in balans is of zelfs de grond raakt als er aan twee kanten aan getrokken wordt. Wielen. Helaas zijn deze vervangende koffers Wielen niet universeel bruikbaar en daarom raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met het merk of te zoeken naar exact passende reserveonderdelen op suitcase.repair.

Zoals eerder vermeld, voor zeer eenvoudige inline skate Wielen een doe-het-zelf-reparatie mogelijk met nieuwe inline-skates Wielen als de Wielen diameter en de grootte van de as precies overeenkomen. Let echter wel op de sterkte van de Wielen behuizing, omdat deze al beschadigd kan zijn of beschadigd kan raken door het verwijderen van de bestaande Wielen.

Conclusie

Tegenwoordig zijn er veel verschillende koffermogelijkheden Wielen soorten koffers beschikbaar en er zijn veel functies die reizen comfortabeler kunnen maken. De eerste stap bij het vinden van de perfecte koffer voor uw behoeften is altijd het begrijpen van uw reisgewoonten en de vereisten voor uw nieuwe koffer. Een investering in een koffer uit de middenklasse biedt meestal al een behoorlijk comfortniveau en is het overwegen waard. Om te zien of de extra voordelen van duurdere artikelen (ook rekening houden met andere onderdelen dan de Wielen) de extra uitgaven waard zijn, raden wij u aan een professionele bagagespeciaalzaak te bezoeken om de artikelen persoonlijk te vergelijken.

Hoewel een goede Wielen het reizen een stuk gemakkelijker kan maken, voorkomt het schade meestal niet. Controleer daarom de beschikbaarheid (rechtstreeks bij het merk of op suitcase.repair) van bijpassende reserveonderdelen en de periode waarvoor reserveonderdelen beschikbaar zijn, een overweging zijn bij elke aankoop.